"Se mihin katsot kasvaa"

Sopimus ja peruutusehdot

Sopimus ja peruutusehdot

 

 

1. Koulutukseen ilmoittautuminen ja sopimuksen syntyminen
Sopimussuhde Stepbystep-palvelut Oy:n (kouluttaja) ja asiakkaan (opiskelija, yritys, organisaatio tai kuluttaja) kesken syntyy, kun asiakas ilmoittautuu koulutukseen stepbystep.fi -sivustolla tai sähköpostitse. Hyväksymällä koulutuspaikan asiakas hyväksyy nämä sopimusehdot, peruutusehdot, koulutuksen hinnan sekä mahdolliset laskutus-/toimituskulut. Koulutuspäätös lähetetään asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Ilmoittautuminen on sitova kohdassa 4. mainituin peruutusehdoin.

 

2. Koulutuksen toteutus
Koulutus toteutetaan sopimusehtojen mukaisella tavalla ja ilmoittautumisen vahvistuksessa ilmoitetulla aikataululla. Stepbystep-palvelut Oy pidättää oikeuden aikataulumuutoksiin.

 

3. Maksutavat
Koulutuksen hinta sisältää arvonlisäveron. Sopimukseen liittyvä koulutuspaikan varaus- ja ilmoittautumismaksu laskutetaan koulutuspäätöksen jälkeen. Loppuosa koulutuksen hinnasta maksetaan koulutuksen alkaessa yhdessä erässä tai jaettuna useampaan maksuerään. Ilmoittautumismaksun ja maksuerien suuruus on ilmoitettu koulutuksen kuvauksen yhteydessä. Maksutavan valinta tehdään ilmoittautumisen yhteydessä. Laskut toimitetaan sähköpostitse tai verkkolaskuina, laskujen maksuehto on 10 pv netto ja viivästyskorko 8 %.

 

4. Koulutuksen peruutusehdot
Koulutuksen hinta on kokonaisuus, jonka asiakas maksaa, vaikka joutuisi olemaan poissa lähijaksoilta. Asiakas voi perua koulutuspaikan varauksen kuluitta 7 päivän kuluessa ilmoittautumisesta ilmoittamalla siitä sähköpostilla info@stepbystep.fi
. Sen jälkeen tehdystä peruutuksesta pidätämme koko varaus- ja ilmoittautumismaksun, jollei poikkeuksesta ole sovittu erikseen. Alle 4 (neljä) viikkoa ennen koulutuksen alkua tehdystä peruutuksesta veloitetaan 50% koko koulutuksen hinnasta ja koulutuksen alkamisen jälkeisestä peruutuksesta / saapumatta jättämisestä veloitetaan koulutuksen täysi hinta. Mikäli peruutus tai keskeytys johtuu sairastumisesta tai siihen rinnastettavasta ylitsepääsemättömästä esteestä, koulutusmaksut voidaan hyvittää todistusta vastaan jäljellä olevia koulutuspäiviä vastaavalta ajalta. Kouluttaja pidättää oikeuden siirtää koulutuksen alkamisajankohtaa, mikäli vähimmäismäärä osallistujia ei täyty määräajassa. Tässä tapauksessa kouluttaja ilmoittaa koulutukseen hyväksytyille aloituksen siirtymisestä henkilökohtaisesti viimeistään 21 päivää ennen koulutuksen alkua.

 

5. Oikeus muutoksiin
Stepbystep-palvelut Oy pidättää oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin.

 

6. Sovellettava laki ja toimivaltainen tuomioistuin
Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Kuluttajalla on oikeus nostaa kanne kotipaikkansa yleisessä alioikeudessa tai saattaa asia kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi.

 

7. Yhteystiedot
Koulutusjohtaja Lasse Salmi
Sähköposti: lasse.salmi(a)stepbystep.fi
Osoite: Otavalankatu 9 b 32 33100 Tampere