"Se mihin katsot kasvaa"

Työnohjaus ja valmennus

Työnohjaus on prosessi, jossa toimitaan sopimuksen perusteella ammatillisesti ja luottamuksellisesti vuorovaikutuksellisessa suhteessa.

Tavoitteena on työssä kehittyminen ja oppiminen. Työnohjaajilla on työkokemusta monenlaisista työympäristöistä sekä työelämän tilanteista. Työnohjauksessamme toteutamme hyödyllisiä ja todennettavia työnohjaushankkeita. Kokemuksemme mukaan työnohjauksen etukäteissuunnittelulla mahdollistetaan inhimillisiä ja taloudellisia resursseja. Kiinnostuksen kohteenamme synnyttää dialogisia prosesseja, jotka kehittävät organisaation vuorovaikutusta, yhteistyötä ja tavoitteellista toimintaa.

Tutustu palveluihimme tarkemmin: Laatutyönohjaus.fi.

Lisäksi yhmätyönohjausta psykoterapeuteille:

Psykoterapeuteille tarkoitettu avoin työnohjausryhmä. Kiinnostuksen kohteena on tutkia miten synnyttää dialogisia prosesseja, joiden tarkoituksena on kehittää ergonomisen asiakastyön vuorovaikutusta ja tavoitteellista toimintaa. Jokaisella työnohjauskerralla osallistuja saa mahdollisuuden reflektoida omaa työskentelyään tai asiakastyötään työnohjauksellisesti. Työnohjaus ei siis perustu vain perinteiseen case- työskentelyyn, vaan siinä hyödynnetään dialogisuutta, näkökulmien vaihtamista, yhdessä ideointia sekä uudistavaa oppimista.

Lisätietoja: Lasse Salmi
p. 0400701442 (etunimi.sukunimi@stepbystep.fi)
MSc, psykoterapeutti, työnohjaaja, kouluttaja
Stepbystep-palvelut Oy
Tuomiokirkonkatu 21 B 32 33100 Tampere “Huoltamo”