"Se mihin katsot kasvaa"

Stepbystep-koulutukset

Kaikki koulutuksemme ja kurssimme rakentuvat yhteistoiminnalliseen oppimiseen sekä käytännönläheisille voimavarakeskeisille näkökulmille. Koulutuksemme ja kurssimme antavat lisää kannustavia käytännön työkaluja ja menetelmiä erilaisiin vuorovaikutustilanteisiin, asiakastyöhön, terapiaan, motivaation kasvattamiseen, suunnitteluun, ongelmien ratkaisuun sekä työn kehittämiseen.

Pitkät koulutukset

 • Suosittu työnohjaajakoulutus 60 op. alkaa jälleen Tampereella 3/2020 ja se on Suomen Työnohjaajat ry:n hyväksymä koulutus. Kouluttajilla on laaja kokemus (Kimmo Tapiala, Vesa Heiskanen, Asta Suomi ja Lasse Salmi).

  Lisätietoja
 • Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentajakoulutus 30 op. alkaa syksyllä 2020. Koulutuksen saaneet voivat toimia neuropsykiatrisina valmentajina ja asiantuntijoina.

  Lisätietoja
 • Huom! Seksuaalineuvojakoulutus 30 op. Koulutuksen jälkeen voit käyttää nimikettä seksuaalineuvoja ja hakea seksuaalineuvojen auktorisointia Suomen Seksologinen Seura ry:ltä. Koulutus on Nordic Association for Clinical Sexology (NACS) kriteerien mukainen.

  Lisätietoja

Lyhyet koulutukset

 • Ryhmänohjaajakoulutus. (12-13.3.2020). Käytännöllinen ja voimavarakeskeinen koulutus ryhmänohjaajaa ohjaamaan tavoitteellisemmin, jäsentyneemmin ja helpommin. Sopii ryhmätoimintaa suunnitteleville ja toteuttaneille.

  Lisätietoja
 • Riippuvuus (addiktiot)-koulutus (4.-5.5.2020). Koulutus on tarkoitettu kaikille asiakas- ja potilastyötä tekeville. Koulutuksen lisää käytännönläheisesti valmiuksia kohdata, tunnistaa ja hoitaa kaikenlaisia riippuvuus- ja addiktio-ongelmia.

  Lisätietoja
 • Trauma- ja kriisityön koulutus (14.-15.5.2020). Koulutus on tarkoitettu kaikille asiakas- ja potilastyötä tekeville. Kouluttajina Marja Salmi ja Tiina Santaranta.

  Lisätietoja