"Se mihin katsot kasvaa"

Stepbystep-koulutukset

Kaikki koulutuksemme ja kurssimme rakentuvat yhteistoiminnalliseen oppimiseen sekä käytännönläheisille voimavarakeskeisille näkökulmille. Koulutuksemme ja kurssimme antavat lisää kannustavia käytännön työkaluja ja menetelmiä erilaisiin vuorovaikutustilanteisiin, asiakastyöhön, terapiaan, motivaation kasvattamiseen, suunnitteluun, ongelmien ratkaisuun sekä työn kehittämiseen.

Pitkät koulutukset

 • Taitopainotteinen työnohjaajakoulutus 60 op. Tampereella. Koulutus alkaa syksyllä 2019 ja se toteutetaan Suomen työnohjaajat ry:n työnohjaajakoulutuksen koulutussuosituksen mukaan. Vastuukouluttajina Asta Suomi, Kimmo Tapiala, Vesa Heiskanen ja Lasse Salmi.

  Lisätietoja
 • Neuropsykiatrinen valmentaja -koulutus 30 op. Koulutus alkaa syksyllä 2019 ja jatkuu kevääseen 2020. Koulutuksen saaneet voivat toimia neuropsykiatrisina valmentajina. Vastuukouluttajana Eeva-Liisa Tamski.

  Lisätietoja
 • Tunteva -koulutus (kevät 2020). Koulutus antaa valmiudet toimia Tunteva -asiantuntijana /-kouluttajana oman organisaation sisällä tai yrittäjänä. Kouluttajina mm. Varpu Lipponen, Jukka Raitio, Pilvi Kuitu ja Lasse Salmi.

  Lisätietoja

Lyhyet koulutukset

 • Neuropsykiatrinen perhetyö (4.-5.9.2019). Koulutuksessa saa lisätietoa nepsyperheiden ja vanhemmuuden toimivista käytänteistä. Kouluttajina Tero Jääskeläinen ja Lasse Salmi.

  Lisätietoja
 • Ratkaisukeskeinen asiakastyö (27.9.2019). Koulutus antaa valmiuksia ratkaisukeskeisen menetelmän ja valmennuksen toteutukseen omassa työssäsi. Koulutus on tarkoitettu kaikille asiakastyötä tekeville sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille, kasvatusalan ja järjestöjen työntekijöille. Kouluttajana Lasse Salmi.

  Lisätietoja