"Se mihin katsot kasvaa"

Stepbystep-koulutukset

Kaikki koulutuksemme ja kurssimme rakentuvat yhteistoiminnalliseen oppimiseen sekä käytännönläheisille voimavarakeskeisille näkökulmille. Koulutuksemme ja kurssimme antavat lisää kannustavia käytännön työkaluja ja menetelmiä erilaisiin vuorovaikutustilanteisiin esim. työnohjaukseen, asiakastyöhön, terapiaan, motivaation kasvattamiseen, suunnitteluun, ongelmien ratkaisuun sekä työn kehittämiseen.

Pitkät koulutukset

 • Ratkaisukeskeinen työnohjaajakoulutus 60 op.

  Suositut koulutukset alkavat seuraavaksi Tampereella ja Lappeenrannassa. Koulutus on Suomen Työnohjaajat ry:n hyväksymä . Kouluttajilla on laaja kokemus työnohjauksesta ja kouluttamisesta. Tervetuloa työhyvinvointi ammattilaiseksi, tilaa esiteemme ja täytä hakemus koulutukseen!

  Lisätietoja
 • Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentajakoulutus 30 op.

  Alkaa jälleen syksyllä 2020. Koulutuksen saaneet voivat toimia neuropsykiatrisina valmentajina ja asiantuntijoina. Kouluttajilla on Suomen laajin kokemus nepsyvalmentaja kouluttamisesta.

  Lisätietoja

Lyhyet koulutukset

 • Ryhmänohjaajakoulutus. (1.-2.10.2020).

  Käytännöllinen ja voimavarakeskeinen koulutus ryhmänohjaajaa ohjaamaan tavoitteellisemmin, jäsentyneemmin ja helpommin. Sopii ryhmätoimintaa suunnitteleville ja toteuttaneille.

  Lisätietoja
 • Riippuvuus (addiktiot)-koulutus (28.-29.9.2020).

  Koulutus on tarkoitettu kaikille asiakas- ja potilastyötä tekeville. Koulutuksen lisää käytännönläheisesti valmiuksia kohdata, tunnistaa ja hoitaa kaikenlaisia riippuvuus- ja addiktio-ongelmia.

  Lisätietoja
 • Trauma- ja kriisityön koulutus (3.-4.12.2020).

  Koulutus on tarkoitettu kaikille asiakas- ja potilastyötä tekeville. Kouluttajina Marja Salmi ja Tiina Santaranta.

  Lisätietoja
 • ”Nepsyperheen” voimavarat käyttöön -koulutus (syksy 2020).

  Koulutus on suunnattu kaikille sosiaali- ja terveysalan työntekijöille, jotka kohtaavat työssään perheitä, joissa on neuropsykiatrisia haasteita (lapset/nuoret). Koulutus on käytännönläheinen, se sisältää harjoituksia sekä kokemusasiantuntijatietoa.

  Lisätietoja