"Se mihin katsot kasvaa"

Stepbystep-koulutukset

Kaikki koulutuksemme ja kurssimme rakentuvat yhteistoiminnalliseen oppimiseen sekä käytännönläheisille voimavarakeskeisille näkökulmille. Koulutuksemme ja kurssimme antavat lisää kannustavia käytännön työkaluja ja menetelmiä erilaisiin vuorovaikutustilanteisiin esim. valmentamiseen, työnohjaukseen, asiakastyöhön, terapiaan, motivaation kasvattamiseen, suunnitteluun, ongelmien ratkaisuun sekä työn kehittämiseen.

Pitkät koulutukset

 • Ratkaisukeskeinen työnohjaajakoulutus 60 op. Tre 7, alk. 1.6.2022

  Koulutus on Suomen Työnohjaajat ry:n hyväksymä. Kouluttajilla on laaja kokemus työnohjauksesta ja kouluttamisesta. Tervetuloa työhyvinvoinnin ammattilaiseksi, tilaa esitteemme ja täytä hakemus koulutukseen! Lataa esite ja saat vielä enemmän tietoa koulutuksesta!

  Aiemmin käynnistyneet ryhmät Tampereella: 1 2019-2021,  2 2020-2022,  3 2020-2022,  4 2021-2023, 5 2021-2023, 6 2022-2023

  Lisätietoja
 • Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentajakoulutus 30 op. joustavasti etänä

  Seuraava koulutusryhmä aloittaa syksyllä 2022! Suosittu koulutus alkaa taas 9.9.2022. Koulutuksen saaneet voivat toimia neuropsykiatrisina valmentajina ja asiantuntijoina. Koulutus on Suomen neuropsykiatriset valmentajat ry:n laatusuositusten mukainen. Kouluttajilla on Suomen laajin kokemus valmentajien kouluttamisesta ja koulutus on jo kahdeksas etäkoulutuksemme. Lataa esite ja saat vielä enemmän tietoa koulutuksesta!

  Lisätietoja
 • Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti 50 op. 

  Seuraava koulutusryhmä aloittaa syksyllä 2022! Koulutus toimii sosiaali- ja terveysalan ammattihenkilöiden täydennyskoulutuksena ja se toteutetaan soveltuvin osin etänä (kokonaisuus sisältää 8 lähi- ja 13 etäkoulutuspäivää). Koulutus soveltuu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita psykoterapeuttisista työskentelymenetelmistä ja niiden tuloksellisesta soveltamisesta omien asiakkaiden kanssa.

  Lisätietoja

Lyhyet koulutukset

 • Traumatyön koulutus (huhtikuun 2022 koulutus on täynnä)

  Tätä suosittua koulutusta on toteutettu 2016 lähtien. Kahden päivän koulutus on tarkoitettu terapeuteille sekä asiakas- ja potilastyötä tekeville, jotka työskentelevät traumaattisia kokemuksia kohdanneiden asiakkaiden kanssa. Kouluttajina Tiina Santaranta ja Tytti Artkoski.

   

  Lisätietoja