"Se mihin katsot kasvaa"

Stepbystep-koulutukset

Kaikki koulutuksemme ja kurssimme rakentuvat yhteistoiminnalliseen oppimiseen sekä käytännönläheisille voimavarakeskeisille näkökulmille. Koulutuksemme ja kurssimme antavat lisää kannustavia käytännön työkaluja ja menetelmiä erilaisiin vuorovaikutustilanteisiin esim. valmentamiseen, työnohjaukseen, asiakastyöhön, terapiaan, motivaation kasvattamiseen, suunnitteluun, ongelmien ratkaisuun sekä työn kehittämiseen.

Pitkät koulutukset

 • Ratkaisukeskeinen työnohjaajakoulutus 60 op. Tre 3

  Koulutus on Suomen Työnohjaajat ry:n hyväksymä. Kouluttajilla on laaja kokemus työnohjauksesta ja kouluttamisesta. Tervetuloa työhyvinvoinnin ammattilaiseksi, tilaa esitteemme ja täytä hakemus koulutukseen!  Aiemmin käynnistyneet ryhmät: Tre 1 2019-2021, Tre 2 2020-2022.

  Lisätietoja
 • Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentajakoulutus 30 op. Tre 3

  Suosittu koulutus alkaa jälleen alkuvuodesta 2021. Koulutuksen saaneet voivat toimia neuropsykiatrisina valmentajina ja asiantuntijoina. Koulutus on Suomen neuropsykiatriset valmentajat ry:n laatusuositusten mukainen. Kouluttajilla on Suomen laajin kokemus nepsyvalmentajien kouluttamisesta. Aiemmin käynnistyneet ryhmät: Tre 1 2019 ja Tre 2 2020.

  Lisätietoja

Lyhyet koulutukset

 • Trauma- ja kriisityön koulutus  lähi-/etäkoulutus (8.-9.4.2021).

  Tätä suosittua koulutusta on toteutettu 2016 lähtien. Kahden päivän koulutus on tarkoitettu terapeuteille sekä asiakas- ja potilastyötä tekeville, jotka työskentelevät traumaattisia kokemuksia kohdanneiden asiakkaiden kanssa. Kouluttajina Marja Salmi ja Tiina Santaranta.

   

  Lisätietoja