"Se mihin katsot kasvaa"

Stepbystep-koulutukset

Kaikki koulutuksemme ja kurssimme rakentuvat yhteistoiminnalliseen oppimiseen sekä käytännönläheisille voimavarakeskeisille näkökulmille. Koulutuksemme ja kurssimme antavat lisää kannustavia käytännön työkaluja ja menetelmiä erilaisiin vuorovaikutustilanteisiin esim. valmentamiseen, työnohjaukseen, asiakastyöhön, terapiaan, motivaation kasvattamiseen, suunnitteluun, ongelmien ratkaisuun sekä työn kehittämiseen.

Pitkät koulutukset

 • Ratkaisukeskeinen työnohjaajakoulutus 60 op. Tre 6, alk. 15.2.2022

  Koulutus on Suomen Työnohjaajat ry:n hyväksymä. Kouluttajilla on laaja kokemus työnohjauksesta ja kouluttamisesta. Tervetuloa työhyvinvoinnin ammattilaiseksi, tilaa esitteemme ja täytä hakemus koulutukseen! Lataa esite ja saat vielä enemmän tietoa koulutuksesta!

  Aiemmin käynnistyneet ryhmät Tampereella: 1 2019-2021,  2 2020-2022,  3 2020-2022,  4 2021-2023. 5 2021-2023

  Lisätietoja
 • Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentajakoulutus 30 op. joustavasti etänä

  Uusi koulutusryhmä aloittaa helmikuussa 2022! Suosittu koulutus alkaa 22.-23.2.2022. Koulutuksen saaneet voivat toimia neuropsykiatrisina valmentajina ja asiantuntijoina. Koulutus on Suomen neuropsykiatriset valmentajat ry:n laatusuositusten mukainen. Kouluttajilla on Suomen laajin kokemus valmentajien kouluttamisesta ja koulutus on jo seitsemäs etäkoulutuksemme. Lataa esite ja saat vielä enemmän tietoa koulutuksesta!

  Lisätietoja
 • Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti 50 op. 

  Koulutus toimii sosiaali- ja terveysalan ammattihenkilöiden täydennyskoulutuksena ja se toteutetaan soveltuvin osin etänä (kokonaisuus sisältää 8 lähi- ja 13 etäkoulutuspäivää). Koulutus soveltuu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita psykoterapeuttisista työskentelymenetelmistä ja niiden tuloksellisesta soveltamisesta omien asiakkaiden kanssa.

  Lisätietoja

Lyhyet koulutukset

 • Traumatyön koulutus 5.-6.4.2022

  Tätä suosittua koulutusta on toteutettu 2016 lähtien. Kahden päivän koulutus on tarkoitettu terapeuteille sekä asiakas- ja potilastyötä tekeville, jotka työskentelevät traumaattisia kokemuksia kohdanneiden asiakkaiden kanssa. Kouluttajina Marja Salmi ja Tiina Santaranta.

   

  Lisätietoja