"Se mihin katsot kasvaa"

Stepbystep-koulutukset

Kaikki koulutuksemme ja kurssimme rakentuvat yhteistoiminnalliseen oppimiseen sekä käytännönläheisille voimavarakeskeisille näkökulmille. Koulutuksemme ja kurssimme antavat lisää kannustavia käytännön työkaluja ja menetelmiä erilaisiin vuorovaikutustilanteisiin, asiakastyöhön, terapiaan, motivaation kasvattamiseen, suunnitteluun, ongelmien ratkaisuun sekä työn kehittämiseen.

Pitkät koulutukset

 • Suosittu työnohjaajakoulutus 60 op. alkaa jälleen Tampereella 3/2020 ja se on Suomen Työnohjaajat ry:n hyväksymä koulutus. Kouluttajilla on laaja kokemus (Kimmo Tapiala, Vesa Heiskanen, Asta Suomi ja Lasse Salmi).

  Lisätietoja
 • Neuropsykiatrinen valmentajakoulutus 30 op. alkaa jälleen keväällä 2020. Koulutuksen saaneet voivat toimia neuropsykiatrisina valmentajina ja asiantuntijoina.

  Lisätietoja
 • Jo neljäs GQ-esimieskoulutus alkaa keväällä 2020. Alati muuttuvat johtamiskäytännöt, teknologia ja kulttuuri ovat aina läsnä arjessa. Olethan miettinyt mitä taitoja sinulla pitää olla, jotta olet huomisen tähti?

  Lisätietoja
 • Tunteva -kouluttajakoulutus 30 op. Koulutus alkaa syksyllä 2020. Koulutus antaa valmiudet toimia Tunteva -asiantuntijana /-kouluttajana oman organisaation sisällä tai yrittäjänä. Kouluttajina mm. Varpu Lipponen, Jukka Raitio, Pilvi Kuitu ja Lasse Salmi.

  Lisätietoja

Lyhyet koulutukset

 • Asiakastyökoulutus (29.1.2020). Koulutus antaa valmiuksia ratkaisukeskeisen menetelmän ja valmennuksen toteutukseen omassa työssäsi. Koulutus on tarkoitettu kaikille esim. esimiehille, asiantuntijoille, asiakastyötä tekeville sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille, kasvatusalan ja järjestöjen työntekijöille. Kouluttajana Lasse Salmi.

  Lisätietoja
 • Ryhmänohjaajan ABC-koulutus. (12-13.3.2020). Käytännöllinen ja voimavarakeskeinen koulutus ryhmänohjaajaa ohjaamaan tavoitteellisemmin, jäsentyneemmin ja helpommin. Sopii ryhmätoimintaa suunnitteleville ja toteuttaneille.

  Lisätietoja
 • Addiktioiden ABC-koulutus (20-21.4.2020). Koulutus on tarkoitettu kaikille asiakas- ja potilastyötä tekeville. Koulutuksen lisää käytännönläheisesti valmiuksia kohdata, tunnistaa ja hoitaa kaikenlaisia riippuvuus- ja addiktio-ongelmia.

  Lisätietoja
 • Trauma- ja kriisityön koulutus (kevät 2020). Koulutus on tarkoitettu kaikille asiakas- ja potilastyötä tekeville. Kouluttajina Marja Salmi ja Tiina Santaranta.

  Lisätietoja