"Se mihin katsot kasvaa"

Stepbystep-koulutukset

Kaikki koulutuksemme ja kurssimme rakentuvat yhteistoiminnalliseen oppimiseen sekä käytännönläheisille voimavarakeskeisille näkökulmille. Koulutuksemme ja kurssimme antavat lisää kannustavia käytännön työkaluja ja menetelmiä erilaisiin vuorovaikutustilanteisiin esim. työnohjaukseen, asiakastyöhön, terapiaan, motivaation kasvattamiseen, suunnitteluun, ongelmien ratkaisuun sekä työn kehittämiseen.

Pitkät koulutukset

 • Suosittu työnohjaajakoulutus 60 op. (Tampereella ) Koulutus on Suomen Työnohjaajat ry:n hyväksymä . Kouluttajilla on laaja kokemus työnohjauksesta ja kouluttamisesta (Kimmo Tapiala, Vesa Heiskanen, Asta Suomi ja Lasse Salmi).

  Lisätietoja
 • Suosittu työnohjaajakoulutus 60 op. (Lappeenrannassa) Koulutus on Suomen Työnohjaajat ry:n hyväksymä. Kouluttajilla on laaja kokemus työnohjauksesta ja kouluttamisesta (Kimmo Tapiala, Kari Muhonen, Asta Suomi, Vesa Heiskanen ja Lasse Salmi).

  Lisätietoja
 • Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentajakoulutus 30 op. alkaa syksyllä 2020. Koulutuksen saaneet voivat toimia neuropsykiatrisina valmentajina ja asiantuntijoina.

  Lisätietoja

Lyhyet koulutukset

 • Ryhmänohjaajakoulutus. (1.-2.10.2020). Käytännöllinen ja voimavarakeskeinen koulutus ryhmänohjaajaa ohjaamaan tavoitteellisemmin, jäsentyneemmin ja helpommin. Sopii ryhmätoimintaa suunnitteleville ja toteuttaneille.

  Lisätietoja
 • Riippuvuus (addiktiot)-koulutus (28.-29.9.2020). Koulutus on tarkoitettu kaikille asiakas- ja potilastyötä tekeville. Koulutuksen lisää käytännönläheisesti valmiuksia kohdata, tunnistaa ja hoitaa kaikenlaisia riippuvuus- ja addiktio-ongelmia.

  Lisätietoja
 • Trauma- ja kriisityön koulutus (3.-4.12.2020). Koulutus on tarkoitettu kaikille asiakas- ja potilastyötä tekeville. Kouluttajina Marja Salmi ja Tiina Santaranta.

  Lisätietoja
 • ”Nepsyperheen” voimavarat käyttöön -koulutus (syksy 2020). Koulutus on suunnattu kaikille sosiaali- ja terveysalan työntekijöille, jotka kohtaavat työssään perheitä, joissa on neuropsykiatrisia haasteita (lapset/nuoret). Koulutus on käytännönläheinen, se sisältää harjoituksia sekä kokemusasiantuntijatietoa.

  Lisätietoja