"Se mihin katsot kasvaa"

GQ-3 Nykyaikaisen johtamisen hyödylliset opit (2020)

Maailma muuttuu nopeaa vauhtia ja johtaminen sen mukana. Työyhteisön jokaisen jäsenen vastuulla on edistää onnellisuutta, työn merkityksellisyyttä, tuottavuutta, sitoutumista ja hyväksyä kaoottinen muutos mahdollisuutena. Alati muuttuvat johtamiskäytännöt, teknologia ja kulttuuri ovat aina läsnä arjessa. Olethan miettinyt mitä taitoja sinulla pitää olla, jotta olet huomisen tähti?

GQ -koulutuksessa asiantuntijat valmentavat sinut käytännön läheisesti onnistumaan nyt ja jatkossa. Saat uusia työkaluja ja selkeät askelmerkit tulevaan. Kymmenen tehokkaan lähipäivän aikana opit haastavia ja kiinnostavia näkökulmia työhösi, osallistut dialogiin ryhmäsi kanssa sekä teet harjoituksia itsesi kehittämisen näkökulmasta. Tuloksena mahtavat työkalut elämään ja uusia jäseniä vertaisverkostoosi.

Kenelle valmennus soveltuu?

  • Koulutus soveltuu henkilöille, jotka haluavat kehittyä ja haastaa omat tottumuksensa.
  • Voit olla johtaja, päällikkö, esimies tai henkilö, joka haluaa päivittää taitonsa.
  • Valmennus haastaa sinut tarkastelemaan elämää eri näkökulmista ja kannustaa sinua kokeilemaan rohkeasti oppimaasi.
  • Uusilla ajattelutavoilla ja taidoilla navigoit läpi sumuiseen tulevaisuuteen.

Rakenne:

Kymmenen päivää (5×2), paikka: Ratinankuja 1 Vuolteenkatu 1 (Tampere)

Aikataulu: kevät-syksy 2020

Vastuukouluttajat:

Juha ”kiire on vakava itsensä johtamisen ongelma” Kallio
Kryptinen äärettömyyksiin ja sen yli kurottava ammattijohtaja, joka edelleen tykkää ravistella vallitsevia käsityksiä. Vuosien varrella toiminut niin yritys-, koulutus- kuin yhdistysmaailmassa johtajana ja hallitusammattilaisena. Erityistaito: lempeys.

Kati ”I have twins, what is your superperpower” Eerola. Blondi, joka ei vieläkään usko osaavansa matematiikkaa, vaikka työkaverit toisin väittävät. Outo huumori, ja aika iso nauru. Vähän levoton, mutta toisaalta penteleen nopea. Männävuosina ollut niin kunnalla, valtiolla, järjestössä kuin yksityisellä sektorilla erilaisissa johdon tehtävissä. Erityistaito: organisointikyky.

Ryhmäkoko: max. 14

Hinta 4900,00 (+ alv.)

GQ:n valmennuksen läpikäyneiden kommentteja:

  • GQ-koulutuksessa sai hyvin näkökulmia johtamisen eri malleista, myös oman työn/työyhteisön ulkopuolelta.
  • Motivaatiojohtaminen-tehtävä oli mielenkiintoinen. Silloin näin konkreettisesti omat motivaationi sekä sain työkaluja siihen, millä voin parantaa johtamista tunnistamalla toisten motivaatiot
  • Nykyhetken ja tulevaisuuden haasteita, pohdintaa, oivaltamista, ajatusten jakoa.
  • Pyrkimykset, halut ja motiivit työssä sekä siviilissä herätti mietiskelyä. Itsellä valmentava johtajuus sai lisäpotkua toimintatapoihini.
  • GQ Venytti maailmankuvaa johtamisen, ennakoimisen, roolien, turvallisuuden yms näkökulmasta.

Mitä esimerkiksi on ohjelmassa:

Reissin motivaatioteoria, mind fuck, strategiaa, visiota ja missio hömppää, arvot vs. kulttuuri johtamisessa, casetyöskentelyä, hyöty irti Leanista ja Tealista, Dublinin malli, disruptio, kompleksisuus jne. johtajuuden ilona